CURSUS & WORKSHOP

In mijn werkplaats geef ik diverse cursussen en workshops. Zowel 1 keer 2,5 uur ervaren wat het is om op de schijf te werken of langduriger met de intro cursus of vervolgcursussen. Ik heb ervaring met groepen kinderen en kinderen/mensen met een beperking. In losse workshops is daarin ook veel mogelijk.

De lesgroepen zijn verticaal; groepen met onervaren en meer ervaren cursisten door elkaar. Dit is een bewuste keuze. Als je net begint kun je zien waar je naartoe kunt werken en als ervaren cursist is het soms best fijn om de basis weer eens te horen als die aan een startende cursist wordt uitgelegd.

Maximaal aantal cursisten is 6 per groep. Hierdoor is er veel aandacht voor iedereen en kan ik toepspitsen op het niveau van iedere cursist.

De nadruk in mijn werkplaats ligt op werken op de draaischijf maar handvormen is ook mogelijk. Wel is het handig om dan al enig ervaring te hebben met handvormen. De combinatie van leren draaien en handvormen is ook mogelijk. Vul het contactformulier in als je hier meer informatie over wilt.