Vervolgcursus
draaien op de electrische schijf

Vervolgcursus
draaien op de electrische schijf

In deze cursus van 10 lessen van 2,5 uur ligt de nadruk op het uitbreiden van de draaivaardigheid die opgedaan is bij de introductiecursus.

Let op; op dit moment zijn alle lessen vol. Als je je aanmeld kom je op de wachtlijst. Hoe lang het duurt voordat je een les kunt volgen varieert per dag deel. Voor meer info stuur een mail.

Beschrijving

Naast de beker en komvorm zal ook het draaien van borden behandeld worden. Voor wie wil, komt ook het draaien van deksels en standringen aan bod. Om deze cursus te kunnen starten heb je ofwel de introductieworkshop gevolgd of elders enige ervaring in het werken op de draaischijf opgedaan.

Naast het werken op de draaischijf wordt ook weer aandacht besteed aan het kleuren en decoreren van het gemaakte werk. Tevens wordt het aanbrengen van glazuur met een glazuurspuit uitgelegd en geoefend.

Dagen & Tijden

  • maandag 9.30 tot 12.00
  • dinsdag 9.30 tot 12.00
  • donderdag 9.30 tot 12.00
  • donderdag 17.30 tot 20.00
  • donderdag 20.00 tot 22.30

Op dit moment zijn de lessen vol en is er een wachtlijst. Hoe lang het duurt voordat er een lesplek vrijkomt varieert per dagdeel (voor de avondlessen is de wachtlijst zo lang dat ik hiervoor geen cursisten op de wachtlijst meer aanneem).  Eventueel kun je een keer inschrijven voor een beginnersavond om te kijken of het draaien echt iets voor je is.

Kosten

Kosten € 355,- .

Inbegrepen: gebruik van standaard aanwezige klei en decoratiematerialen en afbakken van het werk (dat door de docent geschikt wordt bevonden om af te bakken).