Beginners middagen/avonden

Beginners middagen/avonden

Als je met een groep mensen een keer een losse workshop wil volgen dan is de workshop ‘kennismaken met de draaischijf’ de beste optie. Maar als je alleen bent, of met 2 personen dan kun je ook aansluiten bij een beginners avond/middag;
1 keer per maand op dinsdag middag of avond kun je met max 1 of 2 personen een losse les volgen. Er zijn totaal 7 plekken beschikbaar. Je zit dus met andere enthousiastelingen die ook een keer willen kijken of draaien iets voor ze is. Minimum leeftijd is 14 jaar (samen met een volwassene) maar bij voorkeur 16 jaar.

Kijk hieronder voor de beginnersavonden/middagen voor lente 2024!

Beschrijving

Kom een keer een potje draaien gewoon omdat het kan! Of omdat je wil kijken of het draaien echt iets voor je is.
Het werk dat je maakt werk je af en wordt naderhand door mij geglazuurd en afgestookt.
Het plezier hebben in het draaien staat voorop en ervaring is beslist niet nodig!

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop krijg je uitleg over de basis van het draaien op de draaischijf, waarna je zelf aan de slag gaat. Gemiddeld maakt iedereen 2 tot 3 potjes. Maak je meer potjes dan kies je de 3 mooiste uit om af te laten bakken en worden de anderen gerecycled.

Nadat we gezamenlijk de schijven en gereedschap hebben schoongemaakt kies je een kleur voor je potjes/kommetjes. Ik zorg dat ze dan worden afgebakken met de gewenste glazuurkeur. Na ca 4 weken kunnen de potjes worden opgehaald of tegen betaling worden verstuurd (kosten voor versturen is € 15,- per pakket binnen Nederland). Het is handig dat als je je werk komt halen, je een tas en wat handdoeken meeneemt om je werk ik te vervoeren.

Als je je via het contact formulier opgeeft, geef dan ook even bij de opmerkingen aan op welke dag en tijd je van de genoemde data zou willen komen.

Data

Voor voorjaar 2024  zijn de beginners middagen/avonden gepland op

Zondag ochtend 4 februari van 9.30 tot 12.00 (toeslag 10,- per persoon) VOL

Dinsdag avond 19 maart van 19.00 tot 21.30 (VOL)

Zondag ochtend 7 april van 9.30 tot 12.00 (toeslag 10,- per persoon)VOL

Dinsdag avond 21 mei van 19.00 tot 21.30 (67,- pp) VOL

Zondag ochtend 2 juni van 9.30 tot 12.00 (75,- pp) VOL

dinsdag avond 9 juli van 19.00 tot 21.30 (67,- pp)

 

Kosten

Per persoon 67,- (voor de zondagochtenden €75,-)

Een reservering is na betaling definitief. Mocht je onverhoopt niet kunnen dan kun je contact opnemen om te kijken of je naar een andere beginnersavond kunt schuiven. Hieraan zijn wel kosten verbonden.

Op dag van de workshop maken we een afspraak wanneer je je werk kunt komen halen. Dit zal ca. 1 maand na de workshop zijn. Neem een stevige boodschappentas en een paar handdoeken mee als je je werk komt halen om je potjes in te vervoeren

Je kunt je werk ook op laten sturen. Hiervoor betaal je € 15,- (verzendkosten + verpakken+ versturen binnen Nederland).