Beginners middagen/avonden

Beginners middagen/avonden

Als je met een groep mensen een keer een losse workshop wil volgen dan is de workshop ‘kennismaken met de draaischijf’ de beste optie. Maar als je alleen bent, of met 2 personen dan kun je ook aansluiten bij een beginners avond/middag;
1 keer per maand op maandag avond  (en nu ook op een aantal middagen!) kun je met max 1 of 2 personen een losse les volgen. Er zijn totaal 7 plekken beschikbaar. Je zit dus met andere enthousiastelingen die ook een keer willen kijken of draaien iets voor ze is. Minimum leeftijd is 14 jaar (samen met een volwassene) maar bij voorkeur 16 jaar.

Kijk hieronder voor de beginnersavonden/middagen voor najaar 2022!

Beschrijving

Kom een keer een potje draaien gewoon omdat het kan! Of omdat je wil kijken of het draaien echt iets voor je is.
Het werk dat je maakt werk je af en wordt naderhand door mij geglazuurd en afgestookt.
Het plezier hebben in het draaien staat voorop en ervaring is beslist niet nodig!

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop krijg je uitleg over de basis van het draaien op de draaischijf, waarna je zelf aan de slag gaat. Gemiddeld maakt iedereen 2 tot 3 potjes. Maak je meer potjes dan kies je de 3 mooiste uit om af te laten bakken en worden de anderen gerecycled.

Nadat we gezamenlijk de schijven en gereedschap hebben schoongemaakt kies je een kleur voor je potjes/kommetjes. Ik zorg dat ze dan worden afgebakken met de gewenste glazuurkeur. Na ca 4 weken kunnen de potjes worden opgehaald of tegen betaling worden verstuurd.

Data

Voor najaar 2022 zijn de beginners middagen gepland op

dinsdag middag 20 september 14.30 tot 17.00

donderdag middag 20 oktober 14.30 tot 17.00

maandag avond 14 november van 19.00 tot 21.30

dinsdag middag 22 november 14.30 tot 17.00

donderdag middag 22 december 14.30 tot 17.00

 

Kosten

Per persoon 53,-

Een reservering is na betaling definitief. Mocht je onverhoopt niet kunnen dan kun je contact opnemen om te kijken of je naar een andere beginnersavond kunt schuiven.

Op dag van de workshop maken we een afspraak wanneer je je werk kunt komen halen. Dit zal ca  1 maand na de workshop zijn. Handig is het om een handdoek en stevige tas meeneemt als je werk komt halen.

Je kunt je werk ook op laten sturen. Hiervoor betaal je € 15,- (verzendkosten + verpakken+ versturen).