Beginners avonden/middagen

Beginners avonden/middagen

Als je met een groep mensen een keer een losse workshop wil volgen dan is de workshop ‘kennismaken met de draaischijf’ de beste optie. Maar als je alleen bent, of met 2 personen dan kun je ook aansluiten bij een beginners avond/middag;
1 keer per maand op een middag of avond kun je met max 1 of 2 personen een losse les volgen. Er zijn totaal 6 plekken beschikbaar. Je zit dus met andere enthousiastelingen die ook een keer willen kijken of draaien iets voor hen is. Voor deze avonden moet je je wel even opgeven want vol is vol (kan via het contact formulier).

Beschrijving

Kom een keer een potje draaien gewoon omdat het kan! Om omdat je wil kijken of het draaien echt iets voor je is.
Het werk dat je maakt werk je af en wordt naderhand door mij geglazuurd en afgestookt.
Het plezier hebben in het draaien staat voorop en ervaring is beslist niet nodig!

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop krijg je uitleg over de basis van het draaien op de draaischijf, waarna je zelf aan de slag gaat. Gemiddeld maakt iedereen 2 tot 3 potjes om af te laten bakken. Nadat we gezamenlijk de schijven en gereedschap hebben schoongemaakt kiest een ieder een kleur voor je potjes/kommetjes. Ik zorg dat ze dan worden afgebakken met de gewenste glazuurkeur. Na ca 3 weken kunnen de potjes worden opgehaald of, tegen betaling worden verstuurd.

Data

data beginners avonden;

maandag 2o september 19.00 tot 21.30

maandag 15 november 19.00 tot 21.30

maandag 13 december 19.00 tot 21.30

Kosten

De kosten kunnen vooraf per factuur voldaan worden, of op de dag zelf bij aanvang van de workshop. Dit kan contant of per tikkie.

  • per persoon 45,-

Tot 1 week voor de datum van de workshop kun je kosteloos annuleren. Daarna betaal je het volledige bedrag voor de gereserveerde plekken.

Op dag van de workshop maken we een afspraak wanneer je je werk kunt komen halen. Dit zal ca 3 weken na de workshop zijn. Handig is het om een handdoek en stevige tas meeneemt als je werk komt halen.

Je kunt je werk ook op laten sturen. Hiervoor betaal je € 15,- (verzendkosten + verpakken+ versturen).