Workshop
kennismaken met de draaischijf

Workshop
kennismaken met de draaischijf

Een keer een actief uitje met vrienden?

Feestje? Moeder-dochter-dag???

Kom een keer een potje draaien gewoon omdat het kan!
Het werk dat je maakt werk je af en wordt naderhand door mij geglazuurd en afgestookt.
Het plezier hebben in het draaien staat voorop en ervaring is beslist niet nodig!
Na ongeveer 3 weken is je werk klaar.

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop krijg je uitleg over de basis van het draaien op de draaischijf, waarna je zelf aan de slag gaat.

Op dit moment zijn er geen workshops in het weekend meer mogelijk. Op doordeweekse dagen wel. Pas vanaf februari 2021 zijn er weer enkele mogelijkheden om op zaterdag een workshop te plannen.

Beschrijving

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop krijg je uitleg over de basis van het draaien op de draaischijf, waarna je zelf aan de slag gaat. Het plezier hebben in het draaien staat voorop en ervaring is beslist niet nodig!
Het werk dat je maakt werk je af en wordt naderhand door mij geglazuurd en afgestookt Na ongeveer 3 weken is je werk klaar.
Zorg dat je kleding en schoenen aan hebt die een beetje vies mogen worden!

Op afspraak

1 keer 2,5 uur (max. 6 personen)

Kosten

  • 2 personen    80,- per persoon
  • 3 personen    65,- per persoon
  • 4 personen     55,- per persoon
  • 5 of 6 personen     45,- per persoon

Genoemde prijzen gelden voor een workshop op een doordeweekse dag. Voor een workshop in het weekend geld een toeslag van 75,- per workshop (ongeacht het aantal deelnemers).

Als je alleen bent en een keer wilt komen dan kun je op de pottenbak workshopavond aansluiten; 1 keer per maand op dinsdag avond kun je met max 1 of 2 personen een losse les volgen. Er zijn totaal 6 plekken waar mensen zich voor in kunnen schrijven. Je zit dus met andere enthousiastelingen die ook een keer willen kijken of draaien iets voor hen is.

Data voor 2020; dinsdag 17 november en dinsdag 15 december van 19.00 tot 21.30

Kosten hiervoor zijn (€45,- per persoon. Neem hiervoor contact met me op.

Tot 1 week voor de datum van de workshop kun je het aantal deelnemers kosteloos veranderen of voor deelnemers annuleren. Daarna betaal je het volledige bedrag voor de gereserveerde plekken.

Na 3 weken kun je een afspraak maken om je werk op te komen halen, of als je dat prettiger vindt kan ik je werk opsturen. Voor het verzenden naar 1 adres (kan dus het werk van alle deelnemers gezamenlijk zijn) kost dit € 15,- (verzendkosten + verpakken+ versturen).