Workshop
kennismaken met de draaischijf

Workshop
kennismaken met de draaischijf

Een keer een actief uitje met vrienden?

Feestje? Moeder-dochter-dag???

Kom een keer een potje draaien gewoon omdat het kan!
Het werk dat je maakt werk je af en wordt naderhand door mij geglazuurd en afgestookt.
Het plezier hebben in het draaien staat voorop en ervaring is beslist niet nodig!
Na ongeveer 3 weken is je werk klaar.

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop krijg je uitleg over de basis van het draaien op de draaischijf, waarna je zelf aan de slag gaat. Gemiddeld maakt iedereen 2 tot 3 potjes om af te laten bakken. Nadat we gezamenlijk de schijven en gereedschap hebben schoongemaakt kiest een ieder een kleur voor je potjes/kommetjes. Ik zorg dat ze dan worden afgebakken met de gewenste glazuurkeur. Na ca 3 weken kunnen de potjes worden opgehaald of, tegen betaling worden verstuurd.

Ook als je alleen wil komen zijn er mogelijkheden. Kijk onder de button ‘beginnersavonden’ voor de mogelijkheden en data.

Beschrijving

Het plezier hebben in het draaien staat voorop en ervaring is beslist niet nodig!

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop krijg je uitleg over de basis van het draaien op de draaischijf, waarna je zelf aan de slag gaat. Gemiddeld draai je 2 tot 3 potjes of kommetjes. Daarna maken we gezamenlijk schoon en kies je een kleur voor de potjes die je wilt houden.
Als je werk een redelijk droog is gaat het mee in de eerste stook. Vervolgens glazuur ik je werk in de afgesproken kleur en gaat het nogmaals de oven in. Na ongeveer 3 weken is je werk klaar om opgehaald te worden.
Zorg dat je kleding en schoenen aan hebt die een beetje vies mogen worden!

Als je alleen bent en een keer wil komen dan kun je op de beginners avond aansluiten. kijk onder de button ‘beginnersavond/middag’ voor meer informatie

Op afspraak

1 keer 2,5 uur (max. 6 personen)

Kosten

De kosten kunnen vooraf per factuur voldaan worden, of op de dag zelf bij aanvang van de workshop. Dit kan contant of per tikkie.

  • 2 personen    80,- per persoon
  • 3 personen    65,- per persoon
  • 4 personen     55,- per persoon
  • 5 of 6 personen     45,- per persoon

Genoemde prijzen gelden voor een workshop op een doordeweekse dag. Voor een workshop in het weekend geld een toeslag van 75,- per workshop (ongeacht het aantal deelnemers).

Tot 1 week voor de datum van de workshop kun je het aantal deelnemers kosteloos veranderen of voor deelnemers annuleren. Daarna betaal je het volledige bedrag voor de gereserveerde plekken.

Na 3 weken kun je een afspraak maken om je werk op te komen halen, of als je dat prettiger vindt kan ik je werk opsturen. Voor het verzenden naar 1 adres (kan dus het werk van alle deelnemers gezamenlijk zijn) kost dit € 15,- (verzendkosten + verpakken+ versturen).