Workshop
kennismaken met de draaischijf

Workshop
kennismaken met de draaischijf

Een keer een actief uitje met vrienden?

Feestje? Moeder-dochter-dag???

Kom een keer een potje draaien gewoon omdat het kan!
Gemiddeld maak je 2 tot 3 potjes of kommetjes. Maak je er meer dan kies je de 3 mooiste uit om te laten glazuren (in een door jou gekozen kleur) en afbakken.
Het plezier hebben in het draaien staat voorop en ervaring is beslist niet nodig!
Na ongeveer een maand is je werk klaar.

De prijs voor deze workshop is afhankelijk van het aantal deelnemers met wie je reserveert en of de workshop op een doordeweekse dag of in het weekend plaatsvindt. Kijk hieronder op het tabblad ‘kosten’ voor meer informatie

Ook als je alleen wil komen zijn er mogelijkheden. Kijk onder de button ‘beginnersavonden’ voor de mogelijkheden en data.

Beschrijving

Het plezier hebben in het draaien staat voorop en ervaring is beslist niet nodig!

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop krijg je uitleg over de basis van het draaien op de draaischijf, waarna je zelf aan de slag gaat. Gemiddeld draai je 2 tot 3 potjes of kommetjes. Maak je er meer dan kies je de 3 mooiste uit die je laat glazuren in en door jou gekozen kleur  en afbakken. De andere potjes worden gerecycled.

Daarna maken we gezamenlijk schoon en maken we een afspraak wanneer het gebakken en geglazuurde werk opgehaald kan worden. Dit zal na circa een maand zijn. (opsturen kan ook, tegen betaling van 15 eur binnen Nederland)

Als je alleen bent en een keer wil komen dan kun je bij de beginners avond aansluiten. kijk onder de button ‘beginnersavond/middag’ voor meer informatie

Op afspraak

Er wordt in overleg een moment gekozen wanneer de workshop kan plaatsvinden. De workshop duurt 2,5 uur en is met maximaal 7 personen te volgen. Er kunnen evt. ook kinderen (vanaf 6 jaar) aan deze privé workshop deelnemen. Maar geef dit wel bij de reservering al aan, aangezien ik daarvoor het programma aanpas.

Voor workshops op een doordeweekse avond of in het weekend geldt een toeslag van respectievelijk €30,- en €100,-

Kosten

De kosten kunnen vooraf per factuur voldaan worden.

  • 1 persoon   op aanvraag
  • 2 of 3 personen    € 250,- (exclusief evt. avond- of weekend toeslag)
  • 4 of 5 personen    € 325,- (exclusief evt. avond- of weekend toeslag)
  • 6 of 7 personen    € 440,- (exclusief evt. avond- of weekend toeslag)

Genoemde prijzen gelden voor een workshop op een doordeweekse dag en overdag. Voor een workshop in het weekend geldt een toeslag van 100,- per workshop.

Voor workshops na 19.00 geldt een toeslag van 30,- .

Je workshop reservering is pas bevestigd na betaling van het gehele workshopbedrag binnen 1 week na ontvangen factuur.