Workshop
kennismaken met de draaischijf

Workshop
kennismaken met de draaischijf

Een keer een actief uitje met vrienden?

Feestje? Moeder-dochter-dag???

Kom een keer een potje draaien gewoon omdat het kan!
Gemiddeld maak je 2 tot 3 potjes of kommetjes. Maak je er meer dan kies je de 3 mooiste uit om te laten glazuren (in een door jou gekozen kleur) en afbakken.
Het plezier hebben in het draaien staat voorop en ervaring is beslist niet nodig!
Na ongeveer 3 weken is je werk klaar.

 

Ook als je alleen wil komen zijn er mogelijkheden. Kijk onder de button ‘beginnersavonden’ voor de mogelijkheden en data.

Beschrijving

Het plezier hebben in het draaien staat voorop en ervaring is beslist niet nodig!

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop krijg je uitleg over de basis van het draaien op de draaischijf, waarna je zelf aan de slag gaat. Gemiddeld draai je 2 tot 3 potjes of kommetjes. Maak je er meer dan kies je de 3 mooiste uit die je laat glazuren in en door jou gekozen kleur  en afbakken. De andere potjes worden gerecycled.

Daarna maken we gezamenlijk schoon en maken we een afspraak wanneer het gebakken en geglazuurde werk opgehaald kan worden. Dit zal na circa 3 weken zijn. (opsturen kan ook, tegen betaling van 15 eur)

Als je alleen bent en een keer wil komen dan kun je bij de beginners avond aansluiten. kijk onder de button ‘beginnersavond/middag’ voor meer informatie

Op afspraak

1 keer 2,5 uur (max. 6 personen)

Kosten

De kosten kunnen vooraf per factuur voldaan worden.

  • 2 personen    80,- per persoon (vanaf januari 2022 90,- )
  • 3 personen    65,- per persoon (vanaf januari 2022 70,-)
  • 4 personen     55,- per persoon (vanaf januari 2022 60,-)
  • 5 of 6 personen     45,- per persoon (vanaf januari 2022 50,-)

Genoemde prijzen gelden voor een workshop op een doordeweekse dag en overdag. Voor een workshop in het weekend geld een toeslag van 75,- per workshop (ongeacht het aantal deelnemers).

(Vanaf januari 2022 geldt voor workshops na 19.00 een éénmalige toeslag van 25,- ongeacht het aantal deelnemers)

Tot 1 week voor de datum van de workshop kun je het aantal deelnemers kosteloos veranderen of voor deelnemers annuleren. Daarna betaal je het volledige bedrag voor de gereserveerde plekken.

Vanaf januari 2022 dient het gehele workshop bedrag uiterlijk 1 week voor geplande datum voldaan te worden via een factuur of tikkie.