Open werkplaats zaterdagen

Open werkplaats zaterdagen

Voor sommigen is doordeweeks draaien niet haalbaar in verband met bv kinderen of werk. En cursisten die les hebben willen soms zelf aan de slag om een en ander af te maken. Of ze vinden het draaien zo leuk dat ze iemand een keer mee willen nemen om ook te laten draaien.

Daar zijn de open werkplaats zaterdagen voor; 1 x per maand is de werkplaats open om zelfstandig te werken of werk af te maken. De duur is 3,5 uur in plaats van de gebruikelijke lestijd van 2,5 uur. Er is een ochtend en middag groep.

Op dit moment zijn er enkele plekken beschikbaar voor niet cursisten of introducees van cursisten. Informeer voor de mogelijkheden of klik op het tabblad hieronder voor meer informatie.

Beschrijving

Voor cursisten de mogelijkheid om zelfstandig te oefenen of werk af te maken, of zelfstandig te oefenen.

Als er plek is kunnen er ook volwassen introducees meekomen om een keer te ervaren wat draaien is. Zij betalen het tarief van een losse les (  € 38,-). Ik geef een korte uitleg hoe een cilinder te draaien waarna men zelf aan de slag gaat. Het werk wordt door mij verder niet afgewerkt maar de cursist met wie de introducé met meekomt mag wel tijdens de lessen erna (kosteloos) werk afdraaien, te stook aanbieden en afglazuren.

Ook kunnen er, mits plek, niet cursisten een les volgen. Uiteraard  geef ik dan ook instructie net als bij introducees van cursisten. Tijd; 10.00-12.30 en 13.30 -16.00.

Data voor 2021;

12 juni

10 juli

Data

  • zaterdag 12 juni
  • zaterdag 10 juli

 

Tijden

Je kunt je inschrijven voor de ochtend (9.30 tot 13.00) of de middag (13.00 tot 16.30) of voor de hele dag.
Voor introducees en niet cursisten die les nodig hebben is de tijd van 10.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 16.00.

Kosten

Voor mensen die wekelijks cursus hebben is 1 dagdeel 1 les van je strippenkaart. Introducées of losse aanmelders zijn deze dagen ook welkom. Zij betalen een losse les van € 38,-.